Choose Language: CZ / DE / DK / EN / ES / FR / IT / NL / SE

Mobilitet håller på att förändra hur vi arbetar. Men för att verkligen revolutionera det mobila arbetet krävs det att lokala appar kan köras sömlöst på mobila enheter och nätverk. För att uppfylla det här behovet har Apple och Cisco tillsammans skapat världens bästa app och samtalsfunktion för iPhone och iPad på företagsnätverk. De nya funktionerna i iOS 11 tillsammans med Ciscos senaste program- och maskinvara för nätverkande innebär att företag överallt kan dra full nytta av sin infrastruktur och erbjuda en suverän användarupplevelse för appar, telefonsamtal och video. Dessutom levereras iOS 11 nu med en inbäddad säkerhetslösning.

Tech Data finns här för att hjälpa dig att dra nytta av den mobila revolutionen. Tech Data är den största distributören av produkter från Apple och Cisco i Europa, vilket innebär att vi kan erbjuda dig unika lösningar från båda leverantörer.

picture2.jpg
vid_frame_s.png

Gör så här för att komma igång:

Utforska vårt utbud av lösningar och tekniska tjänster för att se hur Cisco och dess partner arbetar för att tillhandahålla en utmärkt mobilupplevelse för appar, telefonsamtal och video på iPhone och iPad:

Läs mer

cisco-partner.png
apple-partner2.png