Choose Language: CZ / DE / DK / EN / ES / FR / IT / NL / SE

Mobilitet er i gang med at ændre den måde arbejde udføres på i dag. Men for virkelig at ændre den mobile arbejdsstyrke kræver det indbyggede apps, der kører problemfrit på mobile enheder og netværk. For at opfylde dette behov har Apple og Cisco slået sig sammen om at skabe verdens bedste app- og stemme-oplevelse til iPhone og iPad på virksomhedsnetværk. Med nye funktioner i iOS 10 og det nyeste inden for netværkssoftware og -hardware fra Cisco kan virksomheder overalt i verden drage fuld fordel af infrastrukturen til at levere en god brugeroplevelse til apps, opkald og samarbejde. iOS 11 er desuden nu tilgængelig med en indbygget sikkerhedsløsning

Tech Data er her for at hjælpe dig med at udnytte den mobile forvandling. Som den største distributør af Apple og Cisco i Europa har Tech Data en unik placering, så du kan tilbyde løsninger med begge leverandører.

picture2.jpg
vid_frame_s.png

Sådan kommer du i gang:

Udforsk vores løsninger og tekniske tjenester for at se, hvordan Cisco og partnere samarbejder om at levere en fantastisk mobil oplevelse til apps, stemmeopkald og samarbejde på iPhone og iPad:

Læs mere

cisco-partner.png
apple-partner2.png